Geen geld voor tennisles?

Wil je kind graag tennissen, maar is er thuis te weinig geld? Tennisvereniging Buytenwegh helpt!

TV Buytenwegh vindt dat ieder kind de kans moet krijgen om te kunnen tennissen, ook al is daar thuis niet voldoende geld voor. Met de Buytenwegh Tennis Foundation is geld ingezameld, om kinderen (leeftijd 8-12 jaar) die voldoen aan onderstaande criteria te ondersteunen om dit te kunnen realiseren.

Naast het tennissen begeleiden speciaal aangestelde coaches de kids van het moment van binnenkomst tot vertrek. En de kids kunnen voor en na de tennislessen met elkaar vertoeven in het gezellige clubhuis waar ook de mogelijkheid geboden wordt om samen te gamen, tafeltennissen of andere spelletjes te doen.

 

BELANGRIJK

Om te bepalen of je kind mee mag doen met de Buytenwegh Tennis Foundation, is het van belang of het kind de Zoetermeerpas ontvangt. Dat is namelijk het criterium om mee te mogen doen.

 

Zo kan je kind meedoen!

Ben je geïnteresseerd in deelname aan dit project voor je kind dan kan je een aanmelding indienen bij TV Buytenwegh in Zoetermeer.

Hoe werkt het?

Stap 1: Vul het onderstaande aanmeldformulier in

Stap 2: Mail de aanmelding naar contact@btfoundation.nl

Stap 3: TV Buytenwegh zal de aanvragen beoordelen en maakt in maart 2020 bekend welke kinderen worden uitgekozen voor een jaar lang ondersteuning.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier mail dan naar contact@btfoundation.nl om u hier bij te begeleiden.

 

AANMELDFORMULIER

Voorbeeld-tekst